Despre mine

Cenan Boris

Blogs Home » Life » Univers feminin » Centru de estetica faciala si corporala

Centru de estetica faciala si corporala

Am infiintat Beauty Code din pasiune pentru frumusete si din dorinta de a oferi servicii de calitate la preturi corecte. In centrul nostru te bucuri de servicii profesionale personalizate si de starea de bine care te va determina sa iti redescoperi frumusetea si atitudinea pozitiva.Articole Blog

01. Epilare definitivă în Iași cu laserul Primelase - Jul 19, 2019 2:33:21 PM

Părul nedorit de pe corp ne dă bătăi de cap indiferent de sezon. Toate femeile își doresc picioare fine, fără fire crescute sub piele și fără riscul de a face foliculită. Așadar, dacă te-ai săturat de metodele clasice de epilare, dureroase sau cu efecte de scurtă durată, precum rasul sau crema depilatoare, optează pentru sesiuni..

Articolul Epilare definitivă în Iași cu laserul Primelase apare prima dată în Beauty Code.


02. Hydrafacial Tratament - May 12, 2018 2:40:07 PM

Daca ai tenul incarcat, tern sau te confrunti cu acnee sau puncte negre, iti recomandam un tratament care face minuni pentru pielea ta. Hidrodermoabraziunea Hydrafacial combina simultan curatarea, exfolierea, extractia, hidratarea si protectia oferita de antioxidanti, rezultand o piele mai curata, mai frumoasa, fara disconfort si timp de recuperare. In luna mai, profita de un..

Articolul Hydrafacial Tratament apare prima dată în Beauty Code.


03. Promotie !!! - Nov 29, 2017 5:08:07 PM

In Decembrie la Beauty Code vine cu un cadou special Intraceuticals.

Articolul Promotie !!! apare prima dată în Beauty Code.


04. Black Week 17 -24 Noiembrie - Nov 15, 2017 7:40:13 AM

Oferte de BlackFriday Te asteptam la noi pentru a prinde cele mai bune oferte de BlackFriday la epilare definitiva Iasi  . Oferte la sedintile Cooltech  si Intraceuticals

Articolul Black Week 17 -24 Noiembrie apare prima dată în Beauty Code.


05. Maximus – prietenul meu pentru urmatoarele 8 saptamani *Testimonial - Oct 19, 2017 7:37:26 AM

A venit timpul sa-l cunosc si eu pe maximus si pretenii sai. Maximus este un aparat beauty, de ultima generatie, despre care ne va vorbi Roxana in urmatoarele zile. Aici o sa va povestesc despre ce m-a determinat sa pasesc pragul clinicii de frumusete “Beauty Code Maximus”. Daca ati citit rubrica “despre mine” inseamna ca stiti..

Articolul Maximus – prietenul meu pentru urmatoarele 8 saptamani *Testimonial apare prima dată în Beauty Code.


06. Epilarea definitivă cu laser versus IPL *Testimonial - Oct 19, 2017 7:34:03 AM

Dacă ar fi să mă întrebați ce părere am despre epilarea definitivă, v-aș spune că este cea mai tare invenție și că e cea mai bună investiție pe care o poți face pentru tine ca femeie. Pe scurt, povestea mea sună cam așa: hipersensibilitate la piele, fire de păr negre, dese și cât se poate..

Articolul Epilarea definitivă cu laser versus IPL *Testimonial apare prima dată în Beauty Code.


07. Epilarea definitiva cu Primelase: impresii si rezultate *Testimonial - Oct 19, 2017 7:27:54 AM

“Fa-ti iarna car si vara sanie” cam asta inseamna si epilarea definitiva. In primul rand o investitie pe termen lung si cu randament maxim. Doar ganditi-va ca oricand, in orice zi, puteti schimba pantalonii pe o fusta fara sa va pese sau sa mergeti in vacanta fara sa va face programari peste programari si sa..

Articolul Epilarea definitiva cu Primelase: impresii si rezultate *Testimonial apare prima dată în Beauty Code.


08. Concurs BeautyCode Iasi - Nov 5, 2016 5:03:10 PM

Dragii mei, nu puteam pleca în Portugalia fără o veste bună și pentru voi. Dau drumul unui super concurs cu 2 premii de epilare definitivă cu laserul. 1. Premiul 1 – un pachet de 6 ședințe picior scurt în valoare de 2500 lei. 2. Premiul 2 – un pachet de 6 ședințe axilă în valoare..

Articolul Concurs BeautyCode Iasi apare prima dată în Beauty Code.