Blogs Home » Fapt divers »  » Cumpar Carti de orice fel

Cumpar Carti de orice fel

Cumpar Carti in Bucuresti si Ilfov, Ofer Pret Avantajos si Corect. Suna Acum la 0724329818 si Ne Deplasam Gratuit La Tine Acasa. Evaluare Corecta, Plata Pe Loc.

Anticariatul CumparCarti.ro, din Bucuresti, Cumpara Carti, Cu Ridicare Direct De La Domiciliul Dumneavoastra. Oferim Cel Mai Bun Pret, Plata Cash. Cumparam Carti Vechi sau Noi, Orice Cantitate.Articole Blog

01. Achiziționăm cărți în București - Aug 20, 2019 10:53:34 AM
Dacă ai cărți de vânzare și te-ai întrebat cine le cumpără află că noi suntem un anticariat și achiziționăm cărți în București. Fie că sunt cărți vechi sau cărți noi, apărute recent în librării, noi le cumpărăm. Activitatea noastră se bazează pe achiziția cărților de la persoane ca tine. Vrem să punem la dispoziția clienților o gamă cât mai variată de titluri așa că ne interesează domenii diverse, de la literatură, artă, filosofie, psihologie, spiritualitate până la cărți tehnice, hobby, matematică, fizică și chimie. Care este procedura? Nimic mai simplu. Trebuie să ne contactezi și să ne comunici câte cărți vrei să vinzi, în ce zonă se află acestea și când poți fi la adresă pentru programare. Ne deplasăm în București absolut gratuit dacă ai peste 100 de titluri.  Achiziționăm cărți în București de peste 10 ani și oferim cele mai bune prețuri. Plata se face pe loc!   Sună-ne chiar acum la nr. de telefon 0724.329.818 sau contactează-ne la adresa de e-mail contact@cumparcarti.ro !
02. Vinde-ți cărțile acum! - Aug 2, 2019 9:37:29 AM
Ai cărți pe care nu le mai citești? Ai luat în primire un apartament sau vrei să te muți și nu știi ce să faci cu cărțile? Este simplu, vinde-ți cărțile acum! Anticariatul nostru cumpără cărți din domenii diverse (beletristică, psihologie, religie, istorie și geografie, artă, hobby etc), atât vechi cât și noi. Vino la sediul nostru cu cărțile tale sau dacă ai un număr mai mare de titluri (peste 100) și ești din București sau din zonele apropiate ne putem deplasa la domiciliu. Deplasarea și evaluarea cărților sunt gratuite. Avem o experiență vastă în comercializarea cărților și astfel te poți baza pe o evaluare corectă. De asemenea plata se face pe loc iar noi oferim cel mai bun preț! Asigură-te că sunt în stare bună cărțile (nu sunt pătate, rupte, măzgălite) și contactează-ne pentru a stabili o programare cât mai curând posibil. Indiferent de motivul pentru care dorești să îți vinzi cărțile sună la numărul de telefon 0724.329.818 sau contactează-ne pe e-mail la adresa contact@cumparcarti.ro.
03. Achiziționăm cărți vechi și noi - Jul 10, 2019 10:47:59 AM
Dacă te-ai hotărât să îți vinzi cărțile află că noi suntem un anticariat și achiziționăm cărți vechi și noi. Avem peste 40.000 de titluri în anticariat din domenii diverse. Dorim să ne mărim zilnic numărul de cărți pentru a întâmpina nevoile clienților noștri.  Avem o experiență de 12 ani în materie de anticariat și putem evalua orice timp de carte, indiferent de domeniu, autor, titlu, editură. Putem evalua chiar și cele mai vechi și rare cărți. Dacă ai peste 100 de cărți ne putem deplasa la domiciliu absolut gratuit sau poți veni la sediul nostru cu un telefon în prealabil. Oferim cel mai bun preț pentru cărțile pe care vrei să le vinzi iar plata se face pe loc. Contactează-ne și spune-ne din ce zonă ești, câte cărți ai și când te putem găsi la adresă pentru o eventuală programare.   Sună-ne la numărul de telefon 0724.329.818 sau contactează-ne pe e-mail contact@cumparcarti.ro pentru a stabili o programare cât mai repede posibil!
04. Cumpăr cărți în București - Jun 26, 2019 2:45:35 PM
Ai cărți pe care dorești să le vinzi? Ai ajuns în locul potrivit pentru că eu cumpăr cărți în București. Asigur deplasarea la domiciliu în cel mai scurt timp posibil dacă ai peste 100 de volume. Am o experiență bogată în achiziția cărților și astfel te poți baza pe o evaluare corectă a cărților tale. Nu îți face griji dacă ai cantități mari de cărți pentru că achiziționez săptămânal peste 10.000 de cărți.  Sunt interesat de domenii diverse precum literatură română și străină, filosofie, psihologie, medicină, istorie, hobby, artă, religie și nu numai. Tot ce contează este starea cărților. Înainte să ne contactezi asigură-te că sunt în stare bună cărțile pe care dorești să le vinzi (nu prezintă deteriorări, pete etc).  Cumpăr cărți în București chiar acum! Sună la numărul de telefon 0724.329.818 sau contactează-mă pe e-mail contact@cumparcarti.ro.
05. Vinde-ți cărțile! - Jun 14, 2019 7:52:27 AM
Ai cărți și nu mai știi ce să faci cu ele? Este simplu, vinde-ți cărțile! Poate vrei să te muți, vrei să lichidezi o bibliotecă, cărțile îți ocupă prea mult spațiu sau ai luat în primire un apartament, indiferent de motiv sună-ne și noi te putem ajuta. Anticariatul nostru cumpără cărți din domenii precum literatură, filosofie, psihologie, medicină, știință, hobby, istorie, geografie, religie și nu numai, atât noi cât și vechi, indiferent de cantitate. Nu te îngrijora dacă ai cantități foarte mari de cărți, cumpărărm săptămânal peste 10.000 de cărți. De asemenea avem o experiență de peste 10 ani în comercializarea cărților, putem evalua până și cele mai rare și deosebite cărți. Dacă ești din București sau împrejurimi și ai peste 100 de cărți ne putem deplasa la domiciliu absolut gratuit. Facem evaluarea și plata pe loc! Oferim cele mai bune prețuri pentru cărțile tale!   Vinde-ți cărțile chiar acum! Contactează-ne la numărul de telefon 0724.329.818 sau pe e-mail contact@cumparcarti.ro!  
06. Vinzi cărți? Cumpăr cărți - May 30, 2019 12:18:54 PM
Vrei să vinzi cărți? Eu cumpăr cărți pentru anticariat. Oricare ar fi motivul pentru care dorești să îți vinzi cărțile (vrei să lichidezi o bibliotecă, te muți, spațiul a devenit insuficient etc) contactează-ne chiar acum! Achiziționez atât cărți vechi cât și cărți noi, apărute recent în librării. Domeniile de interes sunt multe, de la literatură, artă, ezoterism până la medicină, matematică, hobby. Poți aduce cărțile la sediul anticariatului sau dacă ai minimum 100 de titluri mă pot deplasa la domiciliu. Evaluarea cărților și deplasarea la domiciliu nu implică niciun cost din partea ta. Trebuie să te asiguri că titlurile pe care dorești să le vinzi sunt în stare bună ( nu sunt rupte, pătate, măzgălite). Având în vedere experiența de peste 10 ani în comercializarea cărților te poți baza pe o evaluare corectă și oferirea celui mai bun preț pentru cărțile tale.   Dacă vrei să îți vinzi cărțile ai ajuns unde trebuie pentru că eu cumpăr cărți. Nu ezita să suni la numărul de telefon 0724.329.818 sau să mă contactezi pe e-mail contact@cumparcarti.ro
07. Ai cărți de vânzare? - May 16, 2019 8:54:17 AM
Noi suntem un anticariat care achiziționează cărți vechi și noi. Ai cărți de vânzare? Noi le cumpărăm! Avem peste 40.000 de titluri în anticariat din domenii diverse și dorim să ne mărim numărul de cărți zilnic. Fie că ai câteva zeci sau câteva mii de cărți nu ezita să ne contactezi. Suntem interesați de cărți din domenii precum literatură străină, literatură română, teatru, critică literară, filosofie, biografii, istorie și geografie, tehnică, matematică, fizică și chimie, spiritualitate și nu numai. Ne deplasăm și la domiciliu absolut gratuit dacă ai peste 100 de titluri. Evaluarea și plata le facem pe loc și oferim cele mai bune prețuri pentru cărțile tale. Avem o experiență de 12 ani în materie de anticariat și cumpărări cărți. Dacă ai cărți de vânzare noi suntem cea mai bună alegere! Sună-ne la numărul de telefon 0724.329.818 sau contactează-ne pe e-mail contact@cumparcarti.ro pentru a stabili o programare cât mai repede posibil!
08. Achiziționăm cărți în București și Ilfov - May 3, 2019 8:05:57 AM
Dacă nu știi ce să faci cu cărțile tale află că noi achiziționăm cărți în București și Ilfov. Indiferent de motivul pentru care dorești să îți vinzi cărțile nu ezita să ne contactezi. Achiziționăm cărți din toate domeniile (literatură română și străină, filosofie, istorie și geografie, spiritualitate, psihologie, biologie, medicină, artă, fizică și chimie, cărți pentru copii etc). Nu îți face griji dacă ai un număr mare de cărți, noi achiziționăm săptămânal peste 10.000 de titluri. Ne-am început activitatea de anticariat acum mulți ani, avem o experiență bogată în ceea ce privește comercializarea cărților și poți fii sigur că vom oferi o evaluare corectă a titlurilor pe care dorești să le vinzi. Achiziționăm cărți în București și Ilfov cu deplasare la domiciliu pentru un număr mai mare de 100 de titluri. Evaluarea și plata se fac pe loc și nu implică niciun cost din partea ta. Trebuie doar să te asiguri că titlurile pe care vrei să le vinzi sunt în stare bună (nu sunt rupte, măzgălite sau păstrate în condiții improprii). Vinde-ți cărțile chiar acum! Contactează-ne la nr. de telefon 0724.329.818 sau pe email contact@cumparcarti.ro!
09. Cumpăr cărți acum! - Apr 12, 2019 1:00:42 PM
Ai cărți de vânzare? Eu cumpăr cărți acum pentru anticariat! Ai cărți din domenii precum beletristică, medicină, științe, istorie, sociologie, religie și nu numai eu le cumpăr indiferent că sunt cărți vechi sau cărți apărute recent în librării. Activitatea anticariatului se bazează pe achiziția cărților care nu îți mai sunt de folos. Mă deplasez la domiciliu în București și în Ilfov pentru cel puțin 100 de cărți. Având în vedere experiența de peste 10 ani în comercializarea cărților te poți baza pe o evaluare corectă. Ofer cele mai bune prețuri pentru cărțile tale! Deplasarea la domiciliu, evaluarea și ridicarea cărților este gratuită și nu implică niciun efort din partea ta. Cumpăr cărți chiar și în cantități foarte mari. Tot ce trebuie să faci este să mă contactezi la nr. de telefon 0724.329.818  sau pe email contact@cumparcarti.ro și să îmi spui numărul de cărți, zona în care locuiești și disponibilitatea la adresă.
10. Cumpăr cărți pentru anticariat - Mar 29, 2019 1:45:20 PM
Dacă ai cărți și te-ai gândit să le vinzi eu cumpăr cărți pentru anticariat. Activitatea anticariatului se bazează pe achiziția cărților de la persoane fizice și juridice. Ai cărți din domenii precum literatură, dezvoltare personală, științe, istorie, geografie, filosofie și nu numai vino cu ele la sediul anticariatului sau sună la nr. de telefon  0724.329.818. Nu îți face griji dacă ai un număr mare de cărți pentru că mă pot deplasa și la domiciliu. Cumpăr cărți pentru anticariat de foarte mulți ani și pot evalua orice tip de carte indiferent de titlu, domeniu, anul apariției sau autor. Ne deplasăm la domiciliu dacă ești din București sau din împrejurimi. Evaluarea și deplasarea sunt absolut gratuite iar banii îi primești pe loc. Este important să te asiguri că titlurile pe care dorești să le vinzi sunt în stare bună. Cărțile nu trebuie să fie rupte, măzgălite, murdare sau cu pagini lipsă.   Contactează-mă chiar acum la nr. de telefon 0724.329.818 sau pe email contact@cumparcarti.ro!