Blogs Home » Fapt divers »  » Cumpar Carti de orice fel

Cumpar Carti de orice fel

Cumpar Carti in Bucuresti si Ilfov, Ofer Pret Avantajos si Corect. Suna Acum la 0724329818 si Ne Deplasam Gratuit La Tine Acasa. Evaluare Corecta, Plata Pe Loc.

Anticariatul CumparCarti.ro, din Bucuresti, Cumpara Carti, Cu Ridicare Direct De La Domiciliul Dumneavoastra. Oferim Cel Mai Bun Pret, Plata Cash. Cumparam Carti Vechi sau Noi, Orice Cantitate.Articole Blog

01. Cumpăr cărți vechi și noi - Nov 1, 2019 10:28:41 AM
Ai cărți care nu îți mai sunt de folos și nu știi ce să faci cu ele? Vinde-le! Eu cumpăr cărți vechi și noi pentru anticariat. Nu are importanță domeniul, cumpăr cărți din domenii foarte diverse (beletristică, filosofie, medicină, cărți tehnice, spiritualitate, artă, istorie, geografie, matematică, cărți în limbi străine etc). Mă deplasez gratuit la domiciliu dacă ai peste 100 de cărți. Am o experiență de 12 ani în comercializarea cărților și te poți baza pe o evaluare corectă. Plata se face pe loc! Ai un număr mai mic de cărți? Nicio problemă, te așteptăm cu ele la sediul nostru. Ce trebuie să faci? Nimic mai simplu, contactează-mă și spune-mi din ce zonă ești, câte cărți vrei să vinzi și ce disponibilitate ai la adresă pentru programare. Mă voi deplasa în cel mai scurt timp posibil. Cumpăr cărți vechi, publicate acum câteva decenii dar și cărți noi, apărute recent în librării. Trebuie doar să te asiguri că sunt în stare bună, să nu fie pătate, măzgălite, rupte, foarte uzate sau ținute în spații necorespunzătoare.   Sună chiar acum la numărul de telefon 0724.329.818 sau contactează-mă la adresa de e-mail contact@cumparcarti.ro.
02. Achiziționez cărți chiar acum! - Oct 16, 2019 7:25:27 AM
Dacă ai cărți pe care dorești să le vinzi și nu știi unde, ai ajuns în locul potrivit pentru că eu achiziționez cărți chiar acum pentru anticariat. Activitatea anticariatului se bazează pe cumpărarea cărților de la persoane ca tine. Indiferent de motivul pentru care dorești să îți vinzi cărțile ( te muți și nu poți lua toate cărțile cu tine, spațiul a devenit insuficient, ai cărți pe care nu le vei mai citi) nu ezita să mă contactezi. Achiziționez cărți chiar acum din domenii diverse, cum ar fi literatură română și străină, filosofie, istorie și geografie, științe exacte, spiritualitate, hobby etc. Condiția principală pentru a putea cumpăra cărțile este ca acestea să fie în stare bună ( să nu fie măzgălite, pătate, rupte, cu pagini lipsă sau foarte uzate). Nu are importanță dacă sunt cărți vechi, apărute acum câteva decenii sau sunt cărți noi, apărute recent în librării, eu le voi cumpăra. Ce trebuie să faci? Nimic mai simplu! Contactează-mă și spune-mi câte cărți ai de vânzare, din ce zonă ești și ce disponibilitate ai la adresă.  Mă deplasez la domiciliu dacă ai peste 100 de titluri. Deplasarea și evaluarea cărților nu implică niciun cost din partea ta. Plata se […]
03. Cumpăr cărți din toate domeniile - Oct 4, 2019 6:50:30 AM
Dacă ai cărți pe care dorești să le vinzi ai ajuns în locul potrivit pentru că eu cumpăr cărți din toate domeniile pentru anticariat. Fie că sunt cărți de beletristică, filosofie, artă, matematică, fizică, istorie, geografie sau spiritualitatea ele prezintă interes. Condiția principală ca eu să pot cumpăra cărțile este ca acestea să fie în stare bună (să nu fie măzgălite, pătate, rupte, cu pagini lipsă sau foarte uzate). Dacă ai peste 100 de titluri nu-ți face griji că mă pot deplasa la domiciliu. Procedura este foarte simplă, trebuie doar să mă contactezi și să-mi spui câte cărți ai și din ce zonă ești. Mă voi deplasa în cel mai scurt timp posibil la domiciliu absolut gratuit. Plata se face pe loc! Dacă ai un număr mai mic de cărți sau îți este mai comod așa poți veni chiar tu cu ele la sediul anticariatului. Cumpăr cărți din toate domeniile de foarte mulți ani și te poți baza pe o evaluare corectă.   Nu mai sta pe gânduri și sună chiar acum la numărul de telefon 0724.329.818 sau trimite un e-mail la adresa contact@cumparcarti.ro.
04. Cumpăr cărți în București! - Sep 16, 2019 2:06:06 PM
A venit toamna și cu siguranță îți dorești titluri noi în bibliotecă pentru a le citi în zilele mohorâte. Dar ce faci când spațiul nu îți mai permite achiziționarea unor cărți noi? Nimic mai simplu, vinzi cărțile pe care le-ai citit deja. Eu cumpăr cărți în București de la persoane fizice pentru anticariat. Indiferent că ai câteva zeci, câteva sute sau chiar câteva mii de cărți contactează-mă și eu te pot ajuta. Sunt interesat de achiziționarea de titluri din domenii foarte diverse cum ar fi literatură străină și română, filosofie, istorie și geografie, științe exacte, cărți tehnice, artă, cinematografie, hobby, arhitectură, spiritualitate, psihologie etc. Am o experiență foarte mare în evaluarea cărților indiferent de anul apariției, autor sau titlu. Mă deplasez la domiciliu dacă ai peste 100 de volume. Evaluarea și deplasarea sunt gratuite iar plata se face pe loc. Contactează-mă chiar acum și mă voi deplasa la domiciliu  în cel mai scurt timp posibil. Dacă ai un număr mai mic de cărți sau îți este mai confortabil, poți veni și la sediul anticariatului cu ele. Cumpăr cărți în București de foarte mulți ani și te poți baza pe o evaluare corectă și cele mai bune prețuri pentru cărțile tale. […]
05. Ai cărți de vânzare? - Sep 6, 2019 2:31:48 PM
Ai cărți de vânzare? Atunci ai ajuns în locul potrivit. Anticariatul nostru cumpără cărți din domenii diverse (beletristică, spiritualitatea, istorie, geografie, filosofie, matematică etc) atât noi cât și vechi. Avem o experiență de peste 12 ani în comercializarea cărților. Putem evalua cărți de orice fel, indiferent de domeniu, titlu sau an de apariție. Ne deplasăm la domiciliu absolut gratuit dacă ai peste 100 de titluri. De asemena există și  opțiunea de a veni cu ele la sediul nostru. Dacă ai cărți de vânzare procedura este foarte simplă. Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi și să ne spui câte cărți ai, din ce zonă ești și ce disponibilitate ai la adresă iar noi venim în cel mai scurt timp posibil pentru evaluarea și ridicarea cărților. Plata se face pe loc! Pentru a putea fi cumpărate cărțile trebuie să te asiguri că sunt în stare bună și nu prezintă rupturi, măzgălituri, pete etc.   Sună chiar acum la numărul de telefon 0724.329.818 sau contactează-ne pe e-mail la adresa contact@cumparcarti.ro.
06. Achiziționăm cărți în București - Aug 20, 2019 10:53:34 AM
Dacă ai cărți de vânzare și te-ai întrebat cine le cumpără află că noi suntem un anticariat și achiziționăm cărți în București. Fie că sunt cărți vechi sau cărți noi, apărute recent în librării, noi le cumpărăm. Activitatea noastră se bazează pe achiziția cărților de la persoane ca tine. Vrem să punem la dispoziția clienților o gamă cât mai variată de titluri așa că ne interesează domenii diverse, de la literatură, artă, filosofie, psihologie, spiritualitate până la cărți tehnice, hobby, matematică, fizică și chimie. Care este procedura? Nimic mai simplu. Trebuie să ne contactezi și să ne comunici câte cărți vrei să vinzi, în ce zonă se află acestea și când poți fi la adresă pentru programare. Ne deplasăm în București absolut gratuit dacă ai peste 100 de titluri.  Achiziționăm cărți în București de peste 10 ani și oferim cele mai bune prețuri. Plata se face pe loc!   Sună-ne chiar acum la nr. de telefon 0724.329.818 sau contactează-ne la adresa de e-mail contact@cumparcarti.ro !
07. Vinde-ți cărțile acum! - Aug 2, 2019 9:37:29 AM
Ai cărți pe care nu le mai citești? Ai luat în primire un apartament sau vrei să te muți și nu știi ce să faci cu cărțile? Este simplu, vinde-ți cărțile acum! Anticariatul nostru cumpără cărți din domenii diverse (beletristică, psihologie, religie, istorie și geografie, artă, hobby etc), atât vechi cât și noi. Vino la sediul nostru cu cărțile tale sau dacă ai un număr mai mare de titluri (peste 100) și ești din București sau din zonele apropiate ne putem deplasa la domiciliu. Deplasarea și evaluarea cărților sunt gratuite. Avem o experiență vastă în comercializarea cărților și astfel te poți baza pe o evaluare corectă. De asemenea plata se face pe loc iar noi oferim cel mai bun preț! Asigură-te că sunt în stare bună cărțile (nu sunt pătate, rupte, măzgălite) și contactează-ne pentru a stabili o programare cât mai curând posibil. Indiferent de motivul pentru care dorești să îți vinzi cărțile sună la numărul de telefon 0724.329.818 sau contactează-ne pe e-mail la adresa contact@cumparcarti.ro.
08. Achiziționăm cărți vechi și noi - Jul 10, 2019 10:47:59 AM
Dacă te-ai hotărât să îți vinzi cărțile află că noi suntem un anticariat și achiziționăm cărți vechi și noi. Avem peste 40.000 de titluri în anticariat din domenii diverse. Dorim să ne mărim zilnic numărul de cărți pentru a întâmpina nevoile clienților noștri.  Avem o experiență de 12 ani în materie de anticariat și putem evalua orice timp de carte, indiferent de domeniu, autor, titlu, editură. Putem evalua chiar și cele mai vechi și rare cărți. Dacă ai peste 100 de cărți ne putem deplasa la domiciliu absolut gratuit sau poți veni la sediul nostru cu un telefon în prealabil. Oferim cel mai bun preț pentru cărțile pe care vrei să le vinzi iar plata se face pe loc. Contactează-ne și spune-ne din ce zonă ești, câte cărți ai și când te putem găsi la adresă pentru o eventuală programare.   Sună-ne la numărul de telefon 0724.329.818 sau contactează-ne pe e-mail contact@cumparcarti.ro pentru a stabili o programare cât mai repede posibil!
09. Cumpăr cărți în București - Jun 26, 2019 2:45:35 PM
Ai cărți pe care dorești să le vinzi? Ai ajuns în locul potrivit pentru că eu cumpăr cărți în București. Asigur deplasarea la domiciliu în cel mai scurt timp posibil dacă ai peste 100 de volume. Am o experiență bogată în achiziția cărților și astfel te poți baza pe o evaluare corectă a cărților tale. Nu îți face griji dacă ai cantități mari de cărți pentru că achiziționez săptămânal peste 10.000 de cărți.  Sunt interesat de domenii diverse precum literatură română și străină, filosofie, psihologie, medicină, istorie, hobby, artă, religie și nu numai. Tot ce contează este starea cărților. Înainte să ne contactezi asigură-te că sunt în stare bună cărțile pe care dorești să le vinzi (nu prezintă deteriorări, pete etc).  Cumpăr cărți în București chiar acum! Sună la numărul de telefon 0724.329.818 sau contactează-mă pe e-mail contact@cumparcarti.ro.
10. Vinde-ți cărțile! - Jun 14, 2019 7:52:27 AM
Ai cărți și nu mai știi ce să faci cu ele? Este simplu, vinde-ți cărțile! Poate vrei să te muți, vrei să lichidezi o bibliotecă, cărțile îți ocupă prea mult spațiu sau ai luat în primire un apartament, indiferent de motiv sună-ne și noi te putem ajuta. Anticariatul nostru cumpără cărți din domenii precum literatură, filosofie, psihologie, medicină, știință, hobby, istorie, geografie, religie și nu numai, atât noi cât și vechi, indiferent de cantitate. Nu te îngrijora dacă ai cantități foarte mari de cărți, cumpărărm săptămânal peste 10.000 de cărți. De asemenea avem o experiență de peste 10 ani în comercializarea cărților, putem evalua până și cele mai rare și deosebite cărți. Dacă ești din București sau împrejurimi și ai peste 100 de cărți ne putem deplasa la domiciliu absolut gratuit. Facem evaluarea și plata pe loc! Oferim cele mai bune prețuri pentru cărțile tale!   Vinde-ți cărțile chiar acum! Contactează-ne la numărul de telefon 0724.329.818 sau pe e-mail contact@cumparcarti.ro!