Stetoscop Littmann Electronic 3200

 • Cauti Stetoscop Littmann Electronic 3200? Acceseaza cea mai diversificata gama de stetoscoape de la 3M Littmann disponibile la comanda online pe Stetoscoape.ro.

  Incredibil de simplu si continuu pentru un flux constant al auscultatiei. Modelul 3200 Littmann este usor de folosit pentru o auscultatie rapida de fiecare data.

  Inregistrarea si transferul sunetelor prin tehnologia Bluethooth catre PC !!!

  Amplifica sunetele cu pana la 24 ori mai mult decat stetoscoapele din seria Littmann(R) Cardiology. Amplificarea, combinata cu tehnologia de reducere a sunetelor cauzate de frictiune si cu cea de reducere a zgomotului ambiental, va juta sa va concentrati asupra sunetelor pe care trebuie sa le auziti. Utilizati semnele si pentru a mari sau micsora nivelul de amplificare a sunetelor.

  Tehnologie de Reducere a Zgomotului Ambiental care reduce sunetele perturbatoare din mediul inconjurator cu aproximativ 85%. Sistem de amplificare şi filtrare excepţional, ideal pentru auscultarea sunetelor dificil de auzit ale inimii şi ale corpului. Capsula versatila care se poate adapta tuturor tipurilor de pacienţi. Senzor mic (15 mm diametru) pentru utilizare uşoara in cazul copiilor şi nou-nascuţilor sau in zonele dificile (artera carotida). Capsula ergonomica pentru manipulare uşoara cu o singura mana precum şi pentru confortul pacienţilor. Diafragma brevetata care elimina sunetele provocate de frecare.
  Daca doriti stetoscoape Littmann originale, asigurati-va ca il cumparati de la un distribuitor autorizat ! Stetoscoape.ro este distribuitor autorizat a gamei de stetoscoape 3M Littmann .
1,113 vizualizari